Algemene Voorwaarden van Gifts We Love

 

 1. Algemeen
 2. Indentiteit van de ondernemer
 3. Levering
 4. Prijzen
 5. Betalen
 6. Gegevensbeheer
 7. Ruilen/Retourneren
 8. Annulering
 9. Retourrecht
 10. Afbeeldingen
 11. Overmacht

 

Bij het plaatsen van een bestelling gaat de klant akkoord met de onderstaande Algemene Voorwaarden.

 

1.Algemeen

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Gifts We Love De voorwaarden zijn voor een ieder toegankelijk en opgenomen op de internetsite van Gifts We Love.

1.2 Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat.

1.3 Gifts We Love garandeert dat het geleverde product beantwoordt aan de overeenkomst en voldoet aan de in het aanbod vermelde specificaties.

 

2.Identiteit van de ondernemer

Naam ondernemer: Gifts We Love

Vestigingsplaats: Leusden

E-mailadres: info@giftswelove.nl

KvK-nummer: 65593987

Btw-identificatienummer: NL856177015B01

 

3.Levering

3.1 Levering vindt plaats binnen 2 werkdagen

3.2 Mocht er onverhoopt een artikel niet op voorraad zijn, dan wordt er contact met je opgenomen

 

4.Prijzen

4.1 Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

4.2 Alle prijzen op de site zijn in euro`s en inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten

 

5.Betalen

5.1 Overschrijving via de bank/giro op IBANnummer : NL04RABO0310173876 t.n.v. Gifts We Love o.v.v. ordernummer en naam.

5.2 Betalen met iDeal in vertrouwde bankomgeving.

 

6.Gegevensbeheer

6.1 Indien u een bestelling plaatst bij Gifts We Love, dan worden uw gegevens opgenomen in het klantenbestand van Gifts We Love. Gifts We Love houdt zich aan de Wet Persoonsregistraties en zal uw gegevens niet verstrekken aan derden.

6.2 Gifts We Love respecteert de privacy van de gebruikers van de internetsite en draagt zorg voor een vertrouwelijke behandeling van uw persoonlijke gegevens.

 

7.Bestelling leveren

7.1 De bestelling wordt verstuurd als brievenbuspakket of pakketpost afhankelijk van grootte en zwaarte van de producten en wordt voorzien van een track&trace code

7.2 Er is ook een mogelijk om de bestelling af te halen, dit gebeurd alleen op afspraak.

7.3 Uw levering wordt altijd met grote aandacht en zorg ingepakt en gecontroleerd. Echter, verzenden is in alle gevallen voor risico van de koper. Mochten er toch beschadigingen zijn neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

 

8.Annulering

8.1 Je hebt de mogelijkheid de bestelling binnen 24 uur na het plaatsen van een bestelling te annuleren, zonder extra kosten.

8.2 Annuleren doe je via info@giftswelove.nl. Als je de geannuleerde bestelling reeds betaald hebt, ontvang je het betaalde bedrag terug.

 

9.Retourrecht

9.1 Als het bestelde niet aan jouw wensen voldoet, dan kun je het artikel binnen 14 dagen na ontvangst retour zenden. Je moet het artikel eerst als retour aanmelden via info@giftswelove.nl. Gifts We LoveĀ  zal de retourzending bevestigen, waarna je het artikel kunt terugsturen.

9.2 Alle retourverzendkosten zijn voor rekening van de klant. Het retour te sturen artikel dient in originele staat, onbeschadigd en ongebruikt zijn.

9.3 Het door jou betaalde bedrag, exclusief de verzendkosten zal zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen worden terug betaald.

 

10. Afbeeldingen

10.1 Alle foto`s en afbeeldingen zijn eigendom van Gifts We Love. De afbeeldingen mogen niet zonder toestemming gekopieerd of voor andere doeleinden gebruikt worden.

10.2 Door scherminstellingen kunnen kleurafwijkingen voorkomen, houdt er rekening mee dat er afwijkingen kunnen optreden tussen het door u bestelde artikel en het afgebeelde artikel.

 

11.Overmacht

11.1 Gifts We Love is niet aansprakelijk, indien en voor zover haar verbintenissen niet kunnen worden nagekomen ten gevolge van overmacht.

11.2 Onder overmacht wordt verstaan elke vreemde oorzaak, alsmede elke omstandigheid, welke in redelijkheid niet voor haar risico behoort te komen. Vertraging bij of wanprestatie door onze toeleveranciers, storingen in het Internet, storingen in de elektriciteit, storingen in e-mail verkeer en storingen of wijzigingen in door derden geleverde technologie, vervoersmoeilijkheden, werkstakingen, overheidsmaatregelen, vertragingen in de aanvoer, nalatigheden van leveranciers en/of fabrikanten van Gifts We Love.

 

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)